Wijdland 6 hut014   -Video- Bungalowpark Wijdland Strand Spakenburg   -Video- Spakenburg 750 meter Bungalowpark Wijdland   -Video- Havengebouw Jachthaven Nieuwboer Eemmeer   -video windsurfen-
HOMEHOME
ACTIVITEITENACTIVITEITEN
Bungalowpark Wijdland
FOTOFOTO
SPAKENBURGSPAKENBURG
Terras havenzijde
Uitzicht op de haven
Woonkamer
Havenzijde
Uitzicht
Woonkamer
VIDEOVIDEO
Luxe bungalow als tijdelijke woonruimte of voor uw zakelijk verblijf
 
Heeft u uw woning verkocht en wacht nog op uw nieuwe woning? Of heeft u een grote verbouwing waarbij u niet thuis wilt of kunt verblijven? Bent u Expat en zoekt tijdelijk woonruimte? Een verandering in uw gezinssituatie zoals een scheiding? Of krijgt u gasten die graag op zichzelf maar wel centraal in Nederland verblijven? Iedereen  zal  graag verblijven op het luxe Bungalowpark Wijdland.  Maar ook voor zakelijk verblijf of zakelijke gasten kunt u uitstekend verblijven in de luxe huizen van Park Wijdland.
Kijk gerust eens binnen met deze Google Streetview link.

Op Bungalowpark Wijdland te Bunschoten - Spakenburg wordt de noodzaak van tijdelijk wonen een geweldig fijn en comfortabel verblijf. U vindt hier de perfecte combinatie van privacy en luxe wooncomfort in een rustig gelegen in 2006 nieuw gebouwd en modern bungalowpark. Op een unieke lokatie, direct gelegen aan het Eemmeer en jachthaven. De meest woningen hebben een geweldig uitzicht over het water. Andere vakantiewoningen hebben vrij zicht over het polder en beschermd natuurgebied. Wij hebben bijna altijd verschillende luxe vakantiebungalows voor u als tijdelijke woonruimte beschikbaar. Zeker buiten het hoogseizoen.


Het park is rustig maar toch gunstig gelegen ten opzichte van winkels, restaurants maar ook van steden als Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Almere en vele andere voorzieningen. U bevindt zich op slechts 35 kilometer van Amsterdam - Schiphol - Airport. Door de centrale ligging zijn de snelwegen A1, A2, A27 en A28 snel bereikbaar voor een goede aansluiting met de rest van Nederland.

Vanaf november tot in juni kunt u ook voor langere perioden verblijven. Dat kan voor een paar dagen tot een week, een maand of zelfs tot een halfjaar. De huurprijs stellen wij graag voor u in deze periode in overleg met u vast. Om u alvast een idee te geven, de huur voor deze luxe ingerichte bungalows zijn afhankelijk van het seizoen en lengte  van de huur, maar rekent u op € 1250 per maand. Dit is exclusief energie en eindschoonmaak. Voor bedrijfsmatige huur is dit ook exclusief een verplichte schoonmaak om de week.

Neem gerust per mail contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Graag vernemen wij vanaf wanneer, hoe lang en met hoeveel personen en huisdieren u wilt blijven. Natuurlijk bellen of mailen wij u zo snel mogelijk terug. Uiteraard kunt u ook bellen naar +31 (0)621 588 799.

Links

Novasol.nl  ferienhausmiete.de  holiday rentals  hurenvakantiehuisjes.nl  huurwoningen.nl   Europe Holiday Homes
Holidaycheck.nl
Español
Svensk
Français
Dansk
Deutsch
English
Norsk
Bungalowpark Wijdland
8.7
Step inside with Google Streetview