Wijdland 6 hut014   -Video- Bungalowpark Wijdland Strand Spakenburg   -Video- Spakenburg 750 meter Bungalowpark Wijdland   -Video- Havengebouw Jachthaven Nieuwboer Eemmeer   -video windsurfen-
HOMEHOME
ACTIVITEITENACTIVITEITEN
Bungalowpark Wijdland
FOTOFOTO
SPAKENBURGSPAKENBURG
Terras havenzijde
Uitzicht op de haven
Woonkamer
Havenzijde
Uitzicht
Woonkamer
VIDEOVIDEO
Huisregels

In geval van calamiteiten of problemen kunt u zich melden bij of bellen met het Havenkantoor op telefoonnummer +31 (0)33 299 033 of +31 (0) 653 343 083

Vriendelijk vragen wij u de woning op de dag van aankomst te controleren op aanwezigheid en werking van alle inboedel volgens de inventarislijst. Bij manco’s graag  direct aan het Havenkantoor melden voor aanvulling of reparatie.

Mocht er iets stuk gaan, wilt u dit dan melden aan het Havenkantoor. Gaat u svp niet zelf herstellen, vervangen of wachten met melden tot vertrek.

Deze bungalow is ook geschikt voor mensen met allergieën of COPD. Daarom geldt er een strikt rookverbod in de hele bungalow.
Uiteraard mag u buiten roken maar ruimt u dan wel de sigarettenpeuken op.

Huisvuil na het legen van afvalbakken graag gelijk afvoeren naar de containers op het centrale plein van het park. Plaats geen afval (ook niet in plastic zakken) buiten de bungalow in verband met meeuwen en andere dieren.

Uw hond dient op het park altijd aangelijnd te zijn. Uitlaten dient buiten het park te gebeuren.  Uitwerpselen dient u gelijk op te ruimen. Dieren mogen niet op de bedden of andere meubels. De dieren mogen niet alleen in de woning verblijven.

U heeft met maximaal 2 auto’s toegang tot het park. Parkeren uitsluitend in de daarvoor bestemde parkeervakken. Op het park mag uitsluitend stapvoets (5 km) gereden worden.

Als u bezoek ontvangt, bent u verantwoordelijk voor het gedrag van uw bezoekers. Uw hele gezelschap, bezoek en huurders, mag per bungalow niet meer dan 6 personen zijn.

Overlast aan andere bewoners bijvoorbeeld door lawaai is niet toegestaan. Geluidsapparatuur mag niet buiten uw eigen bungalow hoorbaar zijn. Verkeer dient zo veel mogelijk beperkt te worden. Van 22.00 tot 07.00 uur geldt er nachtrust op het park. 

Omdat Park Wijdland in een vogelrustgebied ligt is vuurwerk afsteken ten strengste verboden.

De bungalow dient na afloop van de huurperiode weer schoon en in de oorspronkelijke staat achter gelaten te worden. Alle huisvuil dient afgevoerd te zijn. De koelkast moet leeg en schoon zijn. Alle etenswaren, conserven, kruiden e.d. dienen afgevoerd te zijn. Alle servies en andere voorwerpen, zoals bijvoorbeeld de barbecue, dienen schoon en op de oorspronkelijke plek terug opgeborgen te zijn. Ook meubels terug plaatsen op oorspronkelijke plaats.

De tijd voor uitchecken is 10.00 uur ’s ochtends. Bij vertrek alle ramen en deuren goed afsluiten en de gordijnen open laten. De verwarming op 15° C  stellen met de thermostaatknop. De sleutel kunt u daarna leveren bij het Havenkantoor.

Wij zouden het op prijs stellen als u na uw verblijf een beoordeling van dit verblijf op Wijdland en in onze bungalow zou willen geven op www.zoover.nl of op www.wijdland.net


Links

Novasol.nl  ferienhausmiete.de  holiday rentals  hurenvakantiehuisjes.nl  huurwoningen.nl   Europe Holiday Homes
Holidaycheck.nl
Español
Svensk
Français
Dansk
Deutsch
English
Norsk
Step inside with Google Streetview
 
9.8
Bungalowpark Wijdland